Η Χριστίνα Σούζη «απαντάει» σε Μητσοτάκη: «Χιονίζει και μέρα… Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει»

14:56 - 31/01/2022

Επί της ουσίας, η Χ. Σούζη δίνει την απάντησή της σε όσους στρέφονται κατά των μετεωρολόγων με την κατηγορία ότι δεν είχαν προβλέψει τον όγκο του χιονιού και την ακριβή ώρα που θα πέσει την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου. «Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια», είπε το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετσόκομμα Χριστίνας Σούζη σε Μητσοτάκη: «Χιονίζει και μέρα, δεν μας ρωτά το βαρομετρικό» Άφωνοι [video]

Τι είπε η Χριστίνα Σούζη και άδειασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Έξαλλη η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αιφνιδιαστήκαμε γιατί το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ» είπε στη Βουλή σοβαρά-σοβαρά και ακόμα γελάμε. Επικές στιγμές όταν μιλάει εκτός κειμένου. «Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πετσόκομμα Χριστίνας Σούζη σε Μητσοτάκη: «Χιονίζει και μέρα, δεν μας ρωτά το βαρομετρικό» Άφωνοι [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Χριστίνα Σούζη – Mετεωρολόγος: “Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια”

Απάντηση σε όσους στρέφονται κατά των μετεωρολόγων με την κατηγορία ότι δεν είχαν προβλέψει τον όγκο του χιονιού έδωσε η Χριστίνα Σούζη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει