Στην Ουκρανία ο Δένδιας, επισκέφτηκε σχολείο ειδικής εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας

14:40 - 31/01/2022

Κατά την έναρξη της επίσκεψής του στην Ουκρανία, ο υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ομογενών του Σαρτανά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Ουκρανία ο Νίκος Δένδιας: Επισκέφτηκε το δημαρχείο της Μαριούπολης και σχολείο εκμάθησης Ελληνικών

Το δημαρχείο της Μαριούπολης επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα (Δευτέρα 31/1) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ουκρανία. «Πραγματοποίησα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον πρώτο αντιδήμαρχο, Μ. Κόγκουτ, καθώς και με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της περιοχής της Μαριούπολης, Σ. Μαχσμά» έγραψε ο ίδιος στο Twitter και δημοσίευσε μία σχετική φωτογραφία. Η ημέρα του Νίκου Δένδια ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων ομογενών του Σαρτανά. Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών είχε την ευκαιρία στο Σαρτανά να επισκεφθεί το 8ο Σχολείο Ειδικής Εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας και να συναντηθεί με τους εκπαιδευτικούς, τον πρόεδρο στρατιω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στην Ουκρανία ο Δένδιας: Στο Σχολείο Εκμάθησης Νεοελληνικής Γλώσσας στο Σαρτανά

Το 8ο Σχολείο Ειδικής Εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Στην Ουκρανία ο Νίκος Δένδιας – Επισκέφτηκε σχολείο ειδικής εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας (pic)

Ο Υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων ομογενών του Σαρτανά Στην Ουκρανία βρίσκεται ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος στα πλαίσια της επίσκεψής του στη χώρα βρέθηκε…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Live ο τελικός του Τεντόγλου στο Παγκόσμιο κλειστού - Στα 7.91μ. η καλύτερη προσπάθεια

Γιάννης Τσορτέκης για την αναγνωρισιμότητα: Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να σου χαμογελούν οι άνθρωποι στο δρόμο

Οι γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

Αγωνιστικό αυτοκίνητο βρέθηκε σε γκρεμό στο «Ράλλυ Σπριντ Μπράλου»

Κατερίνα Ζαρίφη: Ήθελα να αποτάξω τη θηλυκή μου πλευρά, η Ελένη Μενεγάκη μου έμαθε να φροντίζω την εικόνα μου

Η τακτική που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπο να αλλάξει γνώμη, σύμφωνα με τον ειδικό