Αιχμηρή η Χριστίνα Σούζη: Χιονίζει και μέρα, συμβαίνει και αυτό
13:44 - 31/01/2022
Ιδιαίτερα αιχμηρή στα σχόλιά της ήταν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο σε όσα ειπώθηκαν από την κυβέρνηση για τα προβλήματα που προκάλεσε η «Ελπίδα». Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής είχε πει: «Για το χιόνι κανείς μετεωρολόγος δεν πρόβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στην Αθήνα. Κανείς δεν είχε προβλέψει ότι θα πέσει μισό μέτρο χιόνι στην Αθήνα και στα βόρεια προάστια». «Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Κατ’ αρχάς χιονίζει και βρέχει όταν έρχεται ένα βαρομετρικό χαμηλό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει, όποτε θέλει έρχεται» είπε. «Δέχτηκες μομφή;
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Καρφί» Χριστίνας Σούζη σε Μητσοτάκη: «Χιονίζει και μέρα… Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει»
Επί της ουσίας, η Χ. Σούζη δίνει την απάντησή της σε όσους στρέφονται κατά των μετεωρολόγων με την κατηγορία ότι δεν είχαν προβλέψει τον όγκο του χιονιού και την ακριβή ώρα που θα πέσει την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου. «Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια», είπε το […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr