Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς»
11:50 - 31/01/2022
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράστασης “Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι” βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου […]
The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Γυναίκα κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή μπροστά στους ηθοποιούς και μετά η ίδια καταγγέλει ότι «με χούφτωσε»
Οι συντελεστές της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θιάσου. Εκεί βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το φλουρί το κέρδισε η Γεωργία Ζώη, η οποία το αφιέρωσε στην Σοφία Βέμπο, την οποία υποδύεται. Η ηθοποιός δεν διστάζει να κολυμπάει τον χειμώνα, κάτι που έκανε και την περίοδο του χιονιά. Μάλιστα, κολυμπάει 4.000 ημέρες συνεχόμενα. «Δύο φορές κόντεψα να πνιγώ, το κύμα έφτανε στο ύψος μία πολυκατοικίας», εξομολογήθηκε. Μαζί τους ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο και… κάνουν διατροφή για τον αρραβώνα. Η Ιλάειρα νιώθει σαν μία πριγκίπισσα που βρήκε το βασιλόπουλό της, ενώ ο Μαυρίκιο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαυρικίου: «Είδα κοπέλα να κυκλοφορεί γυμνή μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς και να καταγγέλλει ότι τη χούφτωσαν»
«Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά, δεν θα πω τίποτα. Από την άλλη, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις έχω δει εγώ να καταγγέλλουν περιστατικά που μπροστά στα μάτια μου είδα να κάνουν αντίστοιχα. Ειδικά μια γυναίκα ηθοποιό που την είχα σε πολύ μεγάλο ρόλο σε παραγωγή μου, που έκανε απίστευτο μπούλινγκ, με φοβερές δολοπλοκίες, αθέμιτο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜ. Μαυρικίου: «Γυναίκα που κατήγγειλε παρενόχληση, κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή μπροστά στους άνδρες στο θέατρο»
Διαβάστε το στο e-daily.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: Κυκλοφορούσε ημίγυμνη μπροστά στους άνδρες στο θέατρο και κατήγγειλε παρενόχληση
Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την παράσταση «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το ελληνικό#metoo. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αναφέρθηκε αρχικά και στους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. «Με ανθρώπους σκουπίδια
Το άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κυκλοφορούσε ημίγυμνη μπροστά στους άνδρες στο θέατρο και κατήγγειλε παρενόχληση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν θα ασχοληθώ με ανθρώπους σκουπίδια»
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας Ο αρραβώνας τους θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου και στις 28 Αυγούστου ο γάμος τους…
Διαβάστε το στο politik.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: «Κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς»
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ», λέει ο παραγωγός για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜαυρίκιος Μαυρικίου: «Γυναίκα που κατήγγειλε παρενόχληση, κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή μπροστά στους άνδρες στο θέατρο»
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράστασης “Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι” βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε για Φιλιππίδη – Λιγνάδη και αποκαλύπτει ιστορίες με ηθοποιούς σε παραγωγές του. «Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά, δεν θα πω τίποτα. Από την άλλη, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις έχω δει εγώ να καταγγέλλουν […]
The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Γυναίκα που κατήγγειλε παρενόχληση, κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή μπροστά στους άνδρες στο θέατρο» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr