Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω»

11:28 - 31/01/2022

Στην εκπομπή “Breakfast@star” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το κάστινγκ που του ζητήθηκε να […] The post Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χριστοδούλου: Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε τη Δευτέρα (31/1) συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το κάστινγκ που του ζητήθηκε να περάσει σε καθημερινό σίριαλ, αλλά και την αντίδρασή του. «Με πήρε ένας και μου είπε να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά και να του δώσω μια φωτογραφία για να τη δει η casting director. Λέω όχι φωτογραφία, θα έρθω εγώ. Και εμφανίζεται η casting director, ένα κοριτσάκι το οποίο θα κρίνει, όχι εμένα, τον οποιονδήποτε, αν κάνω εγώ να παίξω στο καθημερινό. Μου λέει “τι θα κάνουμε;”. Της λέω δεν θα κάνουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου, τον οποίο το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη θρυλική σειρά «Η Λάμψη». Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Με πήρε ένας και μου είπε να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά και να του δώσω μια φωτογραφία για να τη δει η casting director. Λέω όχι φωτογραφία, θα έρθω εγώ».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»