Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή αδειάζει τον Τσακατσούκα – «Δεν θέλω καμία σχέση»
23:18 - 30/01/2022
Τελεία φαίνεται να βάζει στο όποιο Survivor ειδύλλιο η Μυριέλλα Κουρεντή ύστερα από όσα είπε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη […]
The post Survivor: Η Μυριέλλα Κουρεντή αδειάζει τον Τσακατσούκα – «Δεν θέλω καμία σχέση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το... γυρίζει η Μυριέλλα για Τσακατσούκα στο Survivor: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του» (vid)
Αλλάζει στάση η Μυριέλλα για τη σχέση της με τον Κατσαούνη στο Survivor.
Διαβάστε το στο GazzettaSurvivor 2022: Η Μυριέλλα «αδειάζει» τον Κατσαούνη – «Με απογοήτευσε 100%»
Η Μυριέλλα Κουρεντή εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2022» αποφασισμένη να βάλει τελεία και παύλα στο «ειδύλλιο» με τον Τσακατσούκα.Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή. Η τριαντατετράχρονη ηθοποιός, μιλώντας στις κάμερες στο χθεσινό, κυριακάτικο, επεισόδιο του «Survivor 2022», θέλησε να διαχωρίσει τελείως τη θέση της από τον Τσακατσούκα, ιδιαίτερα μετά και από την μπηχτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. «Πάντα στο τέλος κερδίζει το δίκιο. Κι είμαι σίγουρη ότι το δίκιο θα φανεί είτε σήμερα το βράδυ, είτε αύριο, είτε σε μία εβδομάδα – ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» είπε στην κάμερα η Μυριέλλα Κατσοαούνη. Και πρόσθεσε: «Σήμερα κατά τη διάρκεια του συμ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr