Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ, τον ΟΠΕΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας, από 31 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022

21:08 - 30/01/2022

Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 260,1 εκατ. ευρώ σε 836,45 […] Το άρθρο Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ, τον ΟΠΕΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας, από 31 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022 εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ, τον ΟΠΕΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας 

Η πληρωμή των τακτικών επιδομάτων του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για τον Ιανουάριο τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων Οργανισμών για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα 260,1 εκατ. ευρώ σε 836,45 δικαιούχους. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα: - 26,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 900 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, Υπουργείο Εργασίας για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2022

1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του Φορέα: 26,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 900 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ. 450.00 ευρώ θα καταβληθούν σε 550 δικαιούχους για παροχές του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ 2. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές: 20 εκατ. ευρώ... The post Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, Υπουργείο Εργασίας για την εβδομάδα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου 2022 first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Φρίκη στο Άργος: Άγνωστοι σκότωσαν και μετά έκαψαν δυο σκυλιά σε χωράφι

Καθίσματα αυτοκινήτου: Το απλό κόλπο καθαρισμού για να φαίνονται σαν καινούργια vid

Η Ζαχάροβα για την πιθανή χρήση χημικών όπλων από το Κίεβο: Σταματήστε το παιχνίδι με την φωτιά

Ξαφνική επίθεση στον ρωσικό γίγαντα των μέσων ενημέρωσης! Τι ακριβώς συνέβη

Πειραιάς: Υπό έλεγχο φωτιά στο κτίριο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ηλεκτρικό

Μόσχα: Η Γέφυρα της Κριμαίας βασικός στόχος για επιθέσεις με Storm Shadows