Μαρία Τζομπανάκη: Όταν γνώρισα τη νύφη μου είπα ότι είναι κορίτσαρος, βασίλισσα
18:48 - 30/01/2022
Η Μαρία Τζομπανάκη μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη μιλούν για την προσωπική τους σχέση.Καλεσμένοι στην εκπομπή « Προσωπικά» η Μαρία Τζομπανάκη μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη μιλούν για την προσωπική τους σχέση. Η Μαρία αναφέρεται στη γνωριμία της με τη νύφη της, Γεωργία, αποκαλύπτοντας ποιές ήταν οι πρώτες της αντιδράσεις όταν την είδε. Από την πλευρά του ο Ορφέας μιλά για το πώς του φαίνεται αυτά που εκφράζει η μητέρα του. Από την πλευρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για το πώς του φαίνεται αυτά που εκφράζει η μητέρα του. Η Μαρία Τζομπανάκη εξήγησε πώς ήξερε τα πάντα για τον γιο της, περιγράφοντας μια απίστευτη ιστόρια με έναν συμμαθητή του Ορφέα Αυγουστίδη. Από την πλευρά τ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Τζομπανάκη: «H νύφη μου είναι κορίτσαρος»
Την Κυριακή 30/1, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά». Μητέρα και γιος παραχώρησαν αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σύντροφο του ηθοποιού, αλλά και στην απόφαση της Μαρίας Τζομπανάκη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη για τη […]
The post Μαρία Τζομπανάκη: «H νύφη μου είναι κορίτσαρος» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr