Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

18:40 - 30/01/2022

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην Έλενα Κατρίτση και την […] The post Ορφέας Αυγουστίδης: «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορφέας Αυγουστίδης και Νικηφόρος απόψε καλεσμένοι στον Αρναούτογλου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Νικηφόρος είναι απόψε καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτγολου.                                                                                                    Απόψε στις 23:45,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ορφέα Αυγουστίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», θυμάται ιστορίες από τα εφηβικά του χρόνια στα Εξάρχεια, μιλάει για ... Περισσότερα To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης και Νικηφόρος απόψε καλεσμένοι στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ορφέας Αυγουστίδης – «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά». Μέσα σε όλα, οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» αναφέρθηκαν στον πρόσφατο γάμο της ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ορφέας Αυγουστίδης – «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά». Μέσα σε όλα, οι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ορφέας Αυγουστίδης – «Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Ορφέας Αυγουστίδης: "Δεν είχα όνειρο να παντρέψω την μάνα μου"

Μίλησε στην Έλενα Κατρίτση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε