Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται… Κόμης Δράκουλας για την ταινία τρόμου «Renfield»
15:54 - 30/01/2022
Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ταινία επικεντρώνεται στον Renfield, το πρωτοπαλίκαρο του Δράκουλα, και στην τοξική και εξαρτημένη σχέση που έχει με τον βρικόλακα. Σε συνέντευξή του στους…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας
Ο διάσημος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου «Renfield». Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο. «Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας για την νέα ταινία Renfield
Ο σταρ μίλησε για τα κατοικίδιά του, μια γάτα που ονομάζεται Merlin και ένα κοράκι που το φωνάζει Hoogan.
Διαβάστε το στο in.grΟ Νίκολας Κέιτζ γίνεται «Κόμης Δράκουλας»
Ο Νίκολας Κέιτζ είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου «Renfield».Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκολας Κέιτζ: Ο… Κόμης Δράκουλας έχει για κατοικίδιο κοράκι – Τον λέει Hoogan
Σε συνέντευξή του, o ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο.
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου «Renfield». Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο. «Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο “Ring”», σχολιάζει ο Κέιτζ. Στη συνέντευξη, ο σταρ μίλησε ακόμη για τα κατοικίδιά του, μια γάτα που ονομάζεται Merlin και ένα […]
The post Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας app
Διαβάστε το στο lamianow.grΟ Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας
Ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι έτοιμος να υποδυθεί τον Δράκουλα στην ταινία τρόμου «Renfield». Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο. «Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός δημιούργησαν μία […]
Διαβάστε το στο dete.grΝίκολας Κέιτζ: Γίνεται «Κόμης Δράκουλας» για τη νέα ταινία Renfield
Τα γυρίσματα του «Renfield» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ σε ρόλο...Δράκουλα, θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κρις ΜακΚέι - Συμπρωταγωνιστούν οι Νίκολας Χουλτ και Awkwafina.
Διαβάστε το στο monopoli.gr