Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Βάφτιση στη Θεσσαλονίκη, γάμος στην Κρήτη

08:50 - 30/01/2022

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, μετά τη To άρθρο Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Βάφτιση στη Θεσσαλονίκη, γάμος στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Κομμάτα – Γιώργος Σαμαράς: Tι όνομα θα δώσουν στην κόρη τους;

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαματάς θα παντρευτούν στον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή. Ο γάμος τους θα είναι σαν ένα μεγάλο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Γάμος στην Κρήτη, βάφτιση στη Θεσσαλονίκη

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς σχεδιάζουν να παντρευτούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα βαφτίσουν στη συμπρωτεύουσα την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Ιωάννα.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Θεσσαλονίκη: Θύμα stalker γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός – «Η συμπεριφορά της μου προκαλεί έντονο φόβο»

Χρήστος Θηβαίος: «Πλέον τραγουδάω και τραγούδια που ντρεπόμουν να πω»

Θύμα απάτης ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Έχω θυμώσει πολύ με αυτό το βίντεο – Έχω κάνει μήνυση στη Δίωξη»

Ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχουν όρια, εκμεταλλεύονται 2-3 ανούσιες λέξεις για τίτλους»

Γιώργος Καράμπελας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι γλυκύτατος, προφανώς δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το φιλί από τον Χρήστο Μάστορα και το αδημοσίευτο βίντεο από τις διακοπές για τα γενέθλιά του