Πρόταση μομφής – Στυλιανίδης: «Δεν είμαι αφελής. Ξέρω ότι λειτουργώ ανά πάσα στιγμή σε ναρκοπέδιο»
20:28 - 29/01/2022
Τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με την κακοκαιρία και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών επιχείρησε να εξηγήσει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Βουλή στην συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση έχω την υποχρέωση να σας ... Περισσότερα
To άρθρο Πρόταση μομφής – Στυλιανίδης: «Δεν είμαι αφελής. Ξέρω ότι λειτουργώ ανά πάσα στιγμή σε ναρκοπέδιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στυλιανίδης: Δεν είμαι αφελής – Ξέρω ότι λειτουργώ ανά πάσα στιγμή σε ναρκοπέδιο
Τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με την κακοκαιρία και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών επιχείρησε να εξηγήσει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Βουλή στην συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Παρών ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να καταδείξει την στήριξη στο πρόσωπο του υπουργού του.
«Στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω για όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
Θα μιλήσω με ειλικρίνεια και δεν θα εξωραΐσω όσα έγιναν και δεν θα ισχυριστώ ότι δεν υπήρξαν αστοχίες και σφάλματα, είπε. Από την πρώτη στιγμή απε
Διαβάστε το στο grtimes.gr