Πάνος Νάτσης: «Κατέρρευσε» η Κατιάνα Μπαλανίκα
14:30 - 29/01/2022
Δεν μπορούν να το πιστέψουν συνεργάτες του αλλά και οι συνάδελφοί του πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από την ζωή […]
The post Πάνος Νάτσης: «Κατέρρευσε» η Κατιάνα Μπαλανίκα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση»
Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1). Η Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία ο Πάνος Νάτσης συνεργαζόταν στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά. Ήταν στην ηλικία του ανιψιού μου. Ήταν πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάνος Νάτσης: Κατέρρευσε στον αέρα η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του ηθοποιού
Η Κατιάνα Μπαλανίκα βγήκε σε σύνδεση στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάνος Νάτσης: Κατέρρευσε η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω» (Video)
«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ», είπε συντετριμμένη η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο topontiki.grΠάνος Νάτσης: «Κατέρρευσε» η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ηθοποιού
«Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω»
Διαβάστε το στο news.grΠάνος Νάτσης: «Κατέρρευσε» η Κατιάνα Μπαλανίκα
Συντεριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα. Δεν μπορούν να το πιστέψουν συνεργάτες του αλλά και οι συνάδελφοί του πως ο Πάνος Νάτσης έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα, έπειτα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του. Η Κατιάνα Μπαλανίκα βγήκε σε σύνδεση στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: […]
Διαβάστε το στο irafina.gr