Κατιάνα Μπαλανίκα: Σε σοκ από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»
14:30 - 29/01/2022
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού για τον Πάνο
To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: Σε σοκ από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, ταλαντούχο»
Με ραγισμένη φωνή μίλησε η ηθοποιός για τον θάνατο του συναδέλφου της - «Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον χαμό του Πάνου Νάτση σε τροχαίο. Η ηθοποιός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον συνάδελφό της. Οι δυο τους έπαιζαν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”. “Είμαι σε πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατιάνα Μπαλανίκα – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»
Σε σοκ η ηθοποιός από τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση
Διαβάστε το στο in.grΚατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν το πιστεύω»
Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα, μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠάνος Νάτσης - Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του ηθοποιού: "Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω, δεν το πιστεύω" [Βίντεο]
'Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση', είπε σοκαρισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣοκαρισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»
Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή. Οι συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη […]
The post Σοκαρισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΝτόρα Μακρυγιάννη: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου»
Ο ξαφνικός και πρόωρος χαμός του Πάνου Νάτση έχει βυθίσει σε πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα. Ένας από τους ρόλους μέσα από τους οποίος είχε αγαπήσει ο κόσμος τον ηθοποιό ήταν εκείνος στη […]
The post Ντόρα Μακρυγιάννη: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Πάνου Νάτση – «Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr