Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί»
12:24 - 29/01/2022
Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού […]
The post Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Μαλέλης – «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει»
Το αιχμηρό σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου που θα συζητηθεί
Διαβάστε το στο in.grΣταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί» (vid)
Ως ένας από τους μακροβιότερους διευθυντές τηλεόρασης στην Ευρώπη, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε την Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι «αργεί η παρακμή για την Ελένη», τον Γιώργο Λιάγκα σημειώνοντας πως είναι ένα «πολυμηχάνημα» που θα μπορούσε να επιστρέψει στην ενημέρωση. Αναφορικά με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε χαρακτηριστικά: Θα το πω πιο κομψά αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί»
Ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την εκπομπή
To άρθρο Σταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί»
«Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός»
Διαβάστε το στο news.grΧείμαρρος ο Μαλέλης με τη Μαλέσκου – “Δεν με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί”
«Έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είμαι ο μακροβιότερος Διευθυντής Ειδήσεων στην Ευρώπη. Η σεζόν είναι του Mega. Μην ξεχνάτε ότι πριν από δύο χρόνια ήταν μαύρο και τώρα λάμπει», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στην κάμερα του Mega Για τους παρουσιαστές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, πρόσθεσε: «Η παρακμή αργεί για την […]
Διαβάστε το στο irafina.gr