DWTS τελικός: Ο Dominik Stars χόρεψε ξανά το συγκινητικό paso doble που τον ξεκλείδωσε

23:34 - 28/01/2022

Κατά τη διάρκεια του 7ου live επεισοδίου του Dancing with the Stars, ο Dominik Stars πριν ανέβει στην σκηνή του διαγωνισμού για να χορέψει paso doble συγκίνησε τους πάντες με την αποκάλυψή του. Ο καλογυμνασμένος καλλιτέχνης ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στο X-Factor και του συγκροτήματος Deevibes μοιράστηκε την ιστορία και συγκλόνισε. Ο Dominik αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του. «Σήμερα χορεύουμε paso doble και πρέπει να δείξω συγκεκριμένα στοιχεία. Μια ένταση, μια αγριάδα, μια μάχη και εμένα μου αρέσει αυτό γιατί είναι κάποια στοιχεία που τραβάω από τη ζωή μου και τα βάζω μέσα στο χορό. Σε αρκετά μικρή ηλικία έπρεπε να φανώ πολ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τελεσίγραφο Μπαρτζώκα σε παίκτη εκατομμυρίου – Ηχηρή αποχώρηση στον Ολυμπιακό

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εστιατόριο στη Γλυφάδα – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιοχή

Καραμπόλα έξι οχημάτων στην Κηφισίας – «Στο κόκκινο» η κίνηση στο ρεύμα προς Κηφισιά

Έλον Μασκ: «Βάλτε τον Φειδία πρόεδρο της Ευρώπαϊκής Ένωσης» – Τι είχε ποστάρει λίγες μέρες πριν ο Κύπριος YouTuber

Σοβαρό τροχαίο στις Σέρρες – Δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ ο 15χρονος οδηγός

Φωτιά σε χωματερή στο Μαντούδι Ευβοίας – Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής