Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί»

14:44 - 28/01/2022

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έφυγε από το Survivor και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Love It. Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα […] The post Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 5: «Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί» λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Love It το πρωί της Παρασκευής (28/01) σχολιάζοντας πως αντέδρασε όταν βγήκε από το παιχνίδι και είδε τον εαυτό του με τόσα… μούσια.  «Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα, ένα ευγενικό πλάσμα με πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές, σας πληροφορώ πως ο Βαλάντης, ο Απόστολος και εγώ είχαμε 24 ώρες ανοιχτή τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κορίτσια. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια, είπε βαριές λέξεις απέναντι σε αυτό το κορίτσι, δεν λέγονται αυτά τα λόγια. Αν δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί»

Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Love It το πρωί της Παρασκευής (28/01) σχολιάζοντας πως αντέδρασε όταν βγήκε από το παιχνίδι και είδε τον εαυτό του με τόσα… μούσια. «Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: "Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί"

"Τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας πλην της Μυριέλλας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι μία ευγενική ψυχή»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το Survivor, στο επεισόδιο της Τετάρτης 26/1. Την Παρασκευή 28/1, ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το «τέλος» του από το reality, στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την εμπειρία του στον […] The post Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Βαλάντης είναι μία ευγενική ψυχή» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»