Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, μπορεί ο ίδιος και οι πράξεις του»
11:12 - 28/01/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, μπορεί ο ίδιος και οι πράξεις του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Να μιλήσει ο ίδιος ο Χαϊκάλης για τις πράξεις του
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για τον τηλεοπτικό του πατέρα και τις καταγγελίες εναντίον του
Διαβάστε το στο in.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω, να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του»
Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός
To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω, να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης για Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, μπορεί ο ίδιος και οι πράξεις του»
«Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον Παύλο Χαϊκάλη, μιλούν οι πράξεις του»
Το πρωί της Παρασκευής 28/1, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έδωσε συνέντευξη στο «ΜΕGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ τοποθετήθηκε για το κίνημα MeToo. «Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, την αντίδρασή του. Για το “Έτερος Εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον Παύλο Χαϊκάλη, μιλούν οι πράξεις του» appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr