Γιακουμάκης: «Τώρα είμαι υγιής και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου» (vid)

18:12 - 27/01/2022

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Σέλτικ μετά τη νίκη επί της Χαρτς με δικό του γκολ έστειλε μήνυμα... τίτλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιακουμάκης: «Τώρα μπορώ να είμαι ο ευατός μου»

Σε κατάσταση που του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του έχει επιστρέψει ο Γιώργος Γιακουμάκης, όπως παραδέχτηκε ο Έλληνας φορ μετά το εντυπωσιακό του τακουνάκι στο Σέλτικ-Χαρτς. Τις καλύτερες μέρες του στη Σέλτικ βιώνει ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Έλληνα φορ να εξηγεί ότι -όντας υγιής- αισθάνεται ο εαυτός του. Ο Γιακουμάκης, ύστερα από το δύσκολο διάστημα που […] The post Γιακουμάκης: «Τώρα μπορώ να είμαι ο ευατός μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Γκαγκάτσης: «Στα σκαριά το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, έχουμε κάποιες διαφορές για την Παιανία»

Εθνική Ελλάδος: Συμπληρώθηκε το παζλ με τους τέσσερις υποψήφιους αντιπάλους της στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Αν ο ΠΑΟΚ δεν ειχε πάρει το πρωτάθλημα θα είχαμε κάνει εισαγγελική παραγγελία για το ημίχρονο του Άρης - ΑΕΚ»

Nations League: Κλείδωσε την οκτάδα η Κροατία, ματσάρα και νίκη για τους Ισπανούς!

Γκαγκάτσης: «Απήλαυσα τις συζητήσεις μου με τον Ηλιόπουλο, είναι λαϊκός και ευγενής»

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Τριπλό «κύμα» με βροχές και καταιγίδες από την Τρίτη