«Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου»: Σοκάρει νέα καταγγελία 16χρονης για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια

15:00 - 27/01/2022

Σοκάρει η νέα καταγγελία ενός 16χρονου κοριτσιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό ανήλικης αλλά εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το 16χρονο κορίτσι καταγγέλλει ότι ο ιερέας την παρενοχλούσε όταν ήταν μόλις 14 ετών. Όλα ξεκίνησαν, όπως περιγράφει το κορίτσι, όταν ο ιερέας της έστειλε μήνυμα στο messenger για να συζητήσουν αν θα γίνει ο πνευματικός της, πράγμα που, όπως λέει, έκανε με όλα τα παιδιά της ενορίας. «Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο