Η Κρίστυ Λυκοπούλου μετά την κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου: «Είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά»

14:48 - 27/01/2022

Δύσκολες ώρες έζησε το βράδυ της Δευτέρας η πρώην παίκτρια της “Φάρμας“, Κρίστυ Λυκοπούλου. Συγκεκριμένα, όπως To άρθρο Η Κρίστυ Λυκοπούλου μετά την κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου: «Είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κρίστυ Λυκοπούλου μετά την κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου: Είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά

Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς την ενημέρωσαν υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κρίστυ Λυκοπούλου: Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά

Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου υπέστη το βράδυ της Δευτέρας (24/01) η Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στo reality του Ant1, Φάρμα. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Κρίστυ Λυκοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της Φάρμας ένιωσε ένα μούδιασμα στην μια πλευρά του προσώπου της και κάλεσε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Η Κρίστυ Λυκοπούλου, το πρωί της Πέμπτης (27/01) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για την περιπέτεια υγείας της και εξήγησε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κρίστυ Λυκοπούλου: "Είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά"

Μίλησε για την κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»