Σύζυγος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω»

14:32 - 27/01/2022

Η υπόθεση του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης, έχει συγκλονίσει. Η σύζυγός του πάντως τον στηρίζει, δηλώνοντας πως «δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω» και ότι τον περιμένει να γυρίσει κοντά της. «Λέγονται και δεν ισχύει τίποτα. Εγώ στηρίζω τον άντρα μου από την πρώτη στιγμή. Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και θλίβομαι για εκεί που είναι τώρα. Δεν είναι κοντά μας. Θα τον περιμένω μέχρι να γυρίσει. Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να είναι γρήγορα κοντά μου», ανέφερε η σύζυγος του ιερέα σε δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. «Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» υποστήριξε νωρίτερα σήμερα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, πριν από το οικογενειακό ταξίδι το εξωτερικό

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού – Φορτηγάκι προσέκρουσε στο διαχωριστικό και έριξε κολώνα

Διακοπές στο Ντουμπάι για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την Ελληνίδα σύζυγό του και τον γιο τους

Κακοκαιρία στην Εύβοια: «Σκεπάστηκε» από χιόνι η Σέτα 

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/12/2024

«Μόνο ως δανεικός στον Ολυμπιακό» – Ψευτοεννιάρι που παίζει και εξτρέμ