Γιώργος Παπαγεωργίου:Πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της Δανάης Μιχαλάκη στις «Άγριες Μέλισσες»

13:48 - 27/01/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία με την σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η Δανάη μου κάνει μουτράκια για τις ερωτικές σκηνές που έχω

Ο ταλαντούχος ηθοποιός της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η Δανάη μού κάνει μουτράκια για τις ερωτικές μου σκηνές στη σειρά

«Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για τη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: Η Δανάη μού κάνει μουτράκια για τις ερωτικές μου σκηνές στη σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν παίζω ερωτικές σκηνές, η σύζυγός μου, Δανάη Μιχαλάκη, μου κάνει μούτρα»»

Στο πλατό του «ΜΕGA Καλημέρα» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 27/1 ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, γνωστοποίησε πού και πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά και αποκάλυψε αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση τους. «Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, […] The post Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν παίζω ερωτικές σκηνές, η σύζυγός μου, Δανάη Μιχαλάκη, μου κάνει μούτρα»» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Στέφανος Κασσελάκης: Οι ξέγνοιαστες στιγμές του με τον σύζυγό του, Tyler McBeth – Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Βέφα Αλεξιάδου: Η showbiz αποχαιρετά την «εθνική μας μαγείρισσα» – «Ήταν κυρία με όλα κεφαλαία!»

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Οι δημόσιες ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη γιορτή της με βίντεο από τις κοινές τους διακοπές

Μαίρη Μπάρκουλη: Στο νοσοκομείο η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη

Βέφα Αλεξιάδου: Η τελευταία συνέντευξη στο σπίτι της στην Χαλκιδική

Βέφα Αλεξιάδου: Η λαμπρή καριέρα, οι τραγικές απώλειες που τη σημάδεψαν και η μονοκατοικία στη Χαλκιδική