Η Καίτη Φίνου έριξε βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

12:54 - 27/01/2022

Η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στο Πρωινό, άφησε με το στόμα ανοιχτό την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την […] The post Η Καίτη Φίνου έριξε βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Ο βιασμός στα 16 και ο γνωστός ηθοποιός που την πήρε τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν

Αποκαλύψεις έκανε στο Πρωινό η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καίτη Φίνου: Πασίγνωστος ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε - Υπήρξα θύμα βιασμού στα 16 (Βίντεο)

«Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά», εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρωινό» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου. Η ίδια μίλησε άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό λέγοντας πως κάποτε την πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βογκούσε στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Η Καίτη Φίνου είπε πως όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, ο ηθοποιός, ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καίτη Φίνου: «Πασίγνωστος ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

«Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Αποκαλυπτική η Καίτη Φίνου για γνωστό ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»- «Κάγκελο» στο Πρωινό

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και «άφησε κάγκελο» τον Γιώργο Λιάγκα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογγούσε

Η Καίτη Φίνου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τη ζωή, τις σχέσεις της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος βογγούσε. «Στα 40 τόσα μου, μου έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του. Άρχισε να βογκάει “Καίτη! Καίτη!” κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι… Μου έλε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρωινό» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Στο Πρωινό βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, η Καίτη Φίνου μιλώντας για όλα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε η ηθοποιός, όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, συνάδελφος -ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για άλλες υποθέσεις- την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούταν. «Στα... The post Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καίτη Φίνου: Αποκάλυψη – βόμβα για καταγγελόμενο ηθοποιό – Άφωνοι Σκορδά και Λιάγκας

Η Καίτη Φίνου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη To άρθρο Καίτη Φίνου: Αποκάλυψη – βόμβα για καταγγελόμενο ηθοποιό – Άφωνοι Σκορδά και Λιάγκας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καίτη Φίνου: «Πασίγνωστος ηθοποιός που έχουν καταγγείλει με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Η Καίτη Φίνου κατήγγειλε πως ηθοποιός που βαρύνεται και από άλλες καταγγελίες, την είχε καλέσει στο τηλέφωνο, ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιείτο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βόμβα Καίτης Φίνου για πασίγνωστο ηθοποιό: Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αποκαλυπτική η Καίτη Φίνου για γνωστό ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»- «Κάγκελο» στο Πρωινό

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Καίτη Φίνου έριξε «βόμβα» για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

«"Καίτη! Καίτη!" κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε...»

Διαβάστε το στο news.gr

“Βόμβα” από την Καίτη Φίνου για πασίγνωστο ηθοποιό – Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε την Πέμπτη η Καίτη Φίνου και οι αποκαλύψεις που έκανε για πασίγνωστο ηθοποιό άφησαν με το στόμα ανοιχτό την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε η Καίτη Φίνου, ο συγκεκριμένος ηθοποιός, το όνομα του οποίου μάλιστα έχει ακουστεί σε παρόμοιες υποθέσεις, την κάλεσε στο τηλέφωνο ενώ αυνανιζόταν. «Στα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε – Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί»

Καίτη Φίνου: Το απίστευτο περιστατικό με πασίγνωστο ηθοποιό που έχουν καταγγείλει.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Η Καίτη Φίνου καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό: Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε

Η Καίτη Φίνου έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.Την Καίτη Φίνου φιλοξένησαν σήμερα στο σαλόνι του «Πρωινού» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και η συζήτηση έφτασε και στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Στο σημείο αυτό λοιπόν η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι τέτοια πράγματα έχουν συμβεί και στην ίδια και μάλιστα όταν δεν βρίσκονταν πια στην πρώτη της νεότητα. Μάλιστα, μετά από πιέσεις των δύο παρουσιαστών, αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια με πρωταγωνιστή γνωστό ηθοποιό του οποίου το όνομα έχει «παίξει» στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως. «Δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρωινό» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου. Η ίδια μίλησε άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό λέγοντας πως κάποτε την πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βογκούσε στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Η Καίτη Φίνου είπε πως όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, ο ηθοποιός, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Καίτη Φίνου έριξε βόμβα για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

"Άρχισε να βογκάει "Καίτη! Καίτη!" κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε", αποκαλύπτει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Καίτη Φίνου για πασίγνωστο ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε» (VIDEO)

"Άρχισε να βογκάει "Καίτη! Καίτη!" κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε", αποκαλύπτει η Καίτη Φίνου. Η Καίτη Φίνου, καλεσμένη στο Πρωινό, άφησε με το στόμα ανοιχτό την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποκάλυψη που έκανε για πασίγνωστο ηθοποιό. Όπως είπε, όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 46 ετών, ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ένας από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για άλλες υποθέσεις, την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούταν. Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο…». Κι άρχ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/1 η Καίτη Φίνου και έκανε μία αποκάλυψη-βόμβα για γνωστό καταγγελλόμενο ηθοποιό, το όνομα του οποίου, μάλιστα, ακούστηκε στο πλαίσιο του MeToo. «Στα 44 μου, μου έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα, έπαιζα μπιρίμπα […] The post Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε