Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη Μιχαλάκη βγήκαμε ραντεβού 7 μήνες μετά τη γνωριμία μας»
12:08 - 27/01/2022
Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γοητευτικός ηθοποιός
To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη Μιχαλάκη βγήκαμε ραντεβού 7 μήνες μετά τη γνωριμία μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε αν η Δανάη Μιχαλάκη τον ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές
Τι είπε ο ηθοποιός για τη γυναίκα της ζωής του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Παπαγεωργίου: Η Δανάη μου κάνει μουτράκια για τις ερωτικές μου σκηνές
«Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά η Δανάη Μιχαλάκη με τις ερωτικές του σκηνές στη σειρά;
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και […]
The post Γιώργος Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά η Δανάη Μιχαλάκη με τις ερωτικές του σκηνές στη σειρά; appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά η Δανάη Μιχαλάκη με τις ερωτικές του σκηνές στη σειρά;
«Ξέρει βέβαια ότι είναι για δουλειά, όπως κι εγώ με τις δικές της στις Άγριες Μέλισσες»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr