Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο εξάχρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του

10:16 - 27/01/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η παρουσιάστρια και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η ίδια μίλησε για τη ζωή της αλλά και για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, που φέτος συμμετέχει ως κριτής στο Dancing With The Stars, αποκάλυψε πως τον πρώην σύζυγό της βρήκε νεκρό ο μόλις έξι ετών ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο εξάχρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο εξάχρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η παρουσιάστρια και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η ίδια μίλησε για τη ζωή της αλλά και για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, που φέτος συμμετέχει ως κριτής στο Dancing With The Stars, αποκάλυψε πως τον πρώην σύζυγό της βρήκε νεκρό ο μόλις έξι ετών […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ρωσία διαδίδει fake news στις επτά «swing states», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ

Γεωργία Μπετχαβά: «Το MasterChef άλλαξε την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή»

Την Παρασκευή απολογείται η 32χρονη της «ομάδας των Αμπελοκήπων» - Ανακρίτρια θα μεταβεί στον Ευαγγελισμό

Ανησυχία για την υγεία της Βασίλισσας Καμίλα: Αποσύρεται από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις

Αιώνιο Πρόεδρο θέλει τον Ταγίπ Ερντογάν ο Μπαχτσελί με αναθεώρηση του Συντάγματος

Κρήτη: Δύο σοβαρά τραυματίες από τροχαίο στη Χερσόνησο – Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους