Πόπη Χατζηδημητρίου: 32 ώρες χωρίς ρεύμα – «Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;»
10:00 - 27/01/2022
Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα, έζησε μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»,
To άρθρο Πόπη Χατζηδημητρίου: 32 ώρες χωρίς ρεύμα – «Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόπη Χατζηδημητρίου: Έμεινα 32 ώρες χωρίς ρεύμα - Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια (Βίντεο)
«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι», λέει αγανακτισμένη η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΞέσπασε η Χατζηδημητρίου: «Έμεινα 32 ώρες χωρίς ρεύμα, το σπίτι πρέπει να είναι το καταφύγιο σου»
Η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή, «Happy Day» και αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία της λόγω της κακοκαιρίας, αφού παραμένει χωρίς ρεύμα για 32 ώρες.
Το άρθρο Ξέσπασε η Χατζηδημητρίου: «Έμεινα 32 ώρες χωρίς ρεύμα, το σπίτι πρέπει να είναι το καταφύγιο σου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΞεσπά η Πόπη Χατζηδημητρίου: «32 ώρες χωρίς ρεύμα - Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια»
Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα, έζησε μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», καθώς έμεινε για 32 ώρες χωρίς ρεύμα.
«Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα», ανέφερε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου.
«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκ
Διαβάστε το στο pronews.grΑγανακτισμένη η Πόπη Χατζηδημητρίου: Για 32 ώρες χωρίς ρεύμα στον Μαραθώνα!
Αγανακτισμένη εμφανίστηκε στο Happy Day η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα και ταλαιπωρήθηκε κι εκείνη όπως και χιλιάδες κόσμου, εξαιτίας της κακοκαιρίας, μένοντας πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. «Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 […]
Διαβάστε το στο irafina.gr