Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η πιο ρομαντική φωτογραφία τους που έχει δει ποτέ!

11:54 - 01/01/2020

Χθες παραμονή πρωτοχρονιάς ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δημοσίευσε την πιο ρομαντική γιορτινή και... αγαπησιάρικη φωτογραφία τους! The post Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η πιο ρομαντική φωτογραφία τους που έχει δει ποτέ! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά με μια ρομαντική φωτογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί...

Διαβάστε το στο Zougla

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά με μια ρομαντική φωτογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά. Το βράδυ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η πιο ρομαντική φωτογραφία τους που έχεις δει ποτέ!

Ερωτεύτηκαν και απέκτησαν μαζί 4 υπέροχα παιδιά! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν ένα μεγάλο έρωτα και παρά τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν καταφέρει να κρατούν αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους! Χθες παραμονή πρωτοχρονιάς ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δημοσίευσε την πιο ρομαντική γιορτινή και… αγαπησιάρικη φωτογραφία τους! «Ευτυχισμένο το 2020, ευτυχισμένη η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»