Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»

23:34 - 26/01/2022

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος κι αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του λέγοντας […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογείται: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με την κόρη του λέγοντας πως είναι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εξομολόγηση Τσιμιτσέλη: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν βάζω εγώ όρια, η κόρη μου τα βάζει. Είναι εκτός ορίων» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την εξομολόγησή του ότι είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογήθηκε: «Με πληγώνει αλλά είναι αναγκαστικό». «Δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον άλλον για το παιδί. Σίγουρα προηγείται το παιδί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την κόρη του Εύα, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε