Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»
23:34 - 26/01/2022
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος κι αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του λέγοντας […]
The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογείται: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με την κόρη του λέγοντας πως είναι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση Τσιμιτσέλη: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δεν βάζω εγώ όρια, η κόρη μου τα βάζει. Είναι εκτός ορίων» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Σε ερώτηση των παρουσιαστών για την εξομολόγησή του ότι είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογήθηκε: «Με πληγώνει αλλά είναι αναγκαστικό». «Δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον άλλον για το παιδί. Σίγουρα προηγείται το παιδί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: “Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου”
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την κόρη του Εύα, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr