Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό
15:18 - 26/01/2022
Οι εξελίξεις σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όσο ο Τζώρτζης προσπαθεί να καθυστερήσει στο τηλέφωνο τον άγνωστο που παριστάνει τον Βαγγέλα, ο Κανέλλος προσπαθεί να εντοπίσει από πού τον καλούνε και οι Αργυροί παθαίνουν… πολλαπλά εγκεφαλικά και ειδοποιούν την Καρμέλα. Ο Σίμος με τον Παναγή προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουκάρουν στο γραφείο του Τζίμη, ενώ η Καλλιόπη είναι πολύ αγχωμένη με το θεατρικό και θέλει οι πρωταγωνιστές της να κάνουν αίσθηση. Η Κική αναλαμβάνει να καθυστερήσει τον Τζίμη, για να μπορέσουν η Κατερίνα με τον Παναγή να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιό του. Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία ακόμα στον
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, Επεισόδιο 87ο: Όσο ο Τζώρτζης προσπαθεί να καθυστερήσει στο τηλέφωνο τον άγνωστο που παριστάνει τον […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να σώσει το χωριό και να ξεπληρώσει το χρέος appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr