Η Ράνια Κωστάκη έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί 16 ώρες

12:18 - 26/01/2022

Η Ράνια Κωστάκη έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί 16 ώρες Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την πρωτοφανή περιπέτεια που βίωσε Η Ράνια Κωστάκη ήταν μια από τις χιλιάδες συμπολίτες μας που έμειναν εγκλωβισμένοι για δεκάδες ώρες στην Αττική Οδό. Η ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από 16 ολόκληρες ώρες. Η ίδια μίλησε για την πρωτοφανή περιπέτειά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβίστηκε με ταξί στην Αττική Οδό για δέκα ώρες

Κάλεσε ταξί το μεσημέρι της Δευτέρας για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Ο κύριος Θοδωρής ήταν και αυτός από εκείνους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, μόνο που για αυτόν το ταξίμετρο έγραφε. «Περνάγανε οι ώρες, ήμασταν ακινητοποιημένοι, το ταξίμετρο έγραφε κανονικά στον άνθρωπο. Το ταξί έγραφε κανονικά, σε μια στιγμή του λέω ‘άστο να δούμε τι θα γίνει γιατί μπορεί να γράψει 500€’. Πληρώθηκε ο άνθρωπος κανονικά, πληρώθηκε 90€», είπε ο κ. Θοδωρής στο MEGA. Αφού ξεκίνησε για το προγραμματισμένο ταξίδι του, όπως καταγγέλλει, όχι μόνο δεν τον ενημέρωσε κανείς πως η Αττική Οδός είναι μπλοκαρισμένη και δε θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του, αλλά τον καθησύχασαν ότι θα υπάρξει μόνο μία μικρή κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρτυρία στο CNN Greece: Ο Γολγοθάς εγκλωβισμένου οδηγού στην Αττική Οδό

Τις ατελείωτες και δραματικές ώρες που βίωσε εγκλωβισμένος στα χιόνια σε έναν από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της χώρας στο κέντρο της Αθήνας την Αττική Οδό, αφηγείται στο CNN Greece…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή