Σταύρος Νικολαϊδης: Χωρίς ρεύμα για 28 ώρες στο Πικέρμι – Η μαρτυρία του στο Πρωινό

11:32 - 26/01/2022

Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες, συγκεκριμένα 28, έμεινε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο σπίτι του στο Πικέρμι. Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε […] The post Σταύρος Νικολαϊδης: Χωρίς ρεύμα για 28 ώρες στο Πικέρμι – Η μαρτυρία του στο Πρωινό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Νικολαΐδης: Μείναμε χωρίς ρεύμα για 28 ώρες

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι από το χιόνι δεν μπορεί καν να βγει από το σπίτι του και αποκάλυψε ότι ένας γείτονάς του με τετρακίνητο αμάξι παίρνει παραγγελίες και κάνει τα ψώνια για όλα τα γύρω σπίτια.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σταύρος Νικολαΐδης: «Μείναμε χωρίς ρεύμα για 28 ώρες»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι από το χιόνι δεν μπορεί καν να βγει από το σπίτι του και αποκάλυψε ότι ένας γείτονάς του με τετρακίνητο αμάξι παίρνει παραγγελίες και κάνει τα ψώνια για όλα τα γύρω σπίτια.

Διαβάστε το στο in.gr

Σταύρος Νικολαϊδης: «Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» - Χωρίς ρεύμα για 28 ώρες στο Πικέρμι

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό: «Μείναμε χωρίς ρεύμα από τις Δευτέρα στις 15:00 και ήρθε χθες στις 19:00, 28 ώρες. Σε μια περιοχή εδώ πιο πάνω, Άγιος Σπυρίδωνας λέγεται, δεν έχουν ακόμα ούτε ρεύμα, αλλά ούτε και νερό»! Και πρόσθεσε πως «Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, λόγω του χιονιού στο δρόμου. Υπάρχει ένας γείτονας εδώ που έχει ένα μεγάλο τετρακίνητο αμάξι και παίρνει παραγγελίες από όλους μας και θα προσπαθήσει, αν τα καταφέρει, σιγά σιγά, να φτάσει κάτω στο Πικέρμι να πάρει πράγματα».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σταύρος Νικολαϊδης: Χωρίς ρεύμα για 28 ώρες στη Διώνη, στο Πικέρμι

«Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας», λέει ο Σταύρος Νικολαϊδης. Χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες, συγκεκριμένα 28, έμεινε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο σπίτι του στο Πικέρμι. Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στο Πρωινό και εξομολογήθηκε πως ούτε από το σπίτι δεν μπορούν να βγουν. «Μείναμε χωρίς ρεύμα από τις Δευτέρα στις 15:00 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταύρος Νικολαΐδης - Χωρίς ρεύμα για 28 ώρες στο Πικέρμι

Η μαρτυρία του στο Πρωινό

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»