Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»

10:52 - 26/01/2022

Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου. Είχε μόλις παραλάβει τη νέα του Ferrari. Η μητέρα του, με μια ανάρτηση στα social media, συγκλονίζει. «Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», γράφει η Ελένη Ξυδάκη, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 45χρονου επιχειρηματία. Ο Τζώρτζη Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η 35χρονη σύντροφός του οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί – στη συνέχεια – στο νοσοκομείο. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ανάρτηση από τη μητέρα του – «Μου λείπεις καρδιά μου»

Περίπου δύο εβδομάδες μετά το τραγικό τροχαίο στη Βούλα, όπου ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός τους έχασε τη ζωή του…  Υπενθυμίζεται πως στις 13 Ιανουαρίου ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ... Περισσότερα To άρθρο Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ανάρτηση από τη μητέρα του – «Μου λείπεις καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζώρτζης Μονογυιός: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του - «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»

Η Ελένη Ξυδάκη έκανε μια νέα ανάρτηση για τον αδικαχομένο γιο της, Τζώρτζη ΜονογυιόΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τζώρτζης Μονογυιός: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του

Ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού,  ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, βρήκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζώρτζης Μονογυιός: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδούλα μου»

Τζώρτζης Μονογυιός: Περίπου δύο εβδομάδες μετά το τραγικό τροχαίο στη Βούλα, όπου ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός τους έχασε τη ζωή του. Υπενθυμίζεται πως στις 13 Ιανουαρίου ο Τζώρτζης Μονογυιός,... The post Τζώρτζης Μονογυιός: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδούλα μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου»

Σε βαθύ πένθος η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του επιχειρηματία,  ο To άρθρο Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»

Τι έγραψε στο facebook δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari

Διαβάστε το στο news.gr

Τζώρτζης Μονογυιός: “Ραγίζει καρδιές” το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου»

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε ένα φρικτό τροχαίο στη Βούλα με την ολοκαίνουρια Ferrari του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Δεκατρείς ημέρες μετά, η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του παιδιού της. Η ίδια σε μια συγκλονιστική ανάρτησή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αγόρασε το 35% ομάδας με 100 εκατ. ο Ηλιόπουλος – Επεισόδιο στο Καραϊσκάκη

Διασωληνώθηκε 13χρονος με αναπνευστικά προβλήματα στο Αγρίνιο – Διακομίζεται σε ΜΕΘ Παίδων

16χρονοι έστησαν καρτέρι σε 14χρονο στη Λέσβο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει όνομα το ΟΑΚΑ

Πόσα ροφήματα μπορεί να μεταφέρει κάποιος τρέχοντας