Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»
10:52 - 26/01/2022
Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου. Είχε μόλις παραλάβει τη νέα του Ferrari. Η μητέρα του, με μια ανάρτηση στα social media, συγκλονίζει. «Άγγελέ μου σε αγαπάω πολύ ψυχούλα μου. Μου λείπεις καρδιά μου. Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας», γράφει η Ελένη Ξυδάκη, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 45χρονου επιχειρηματία. Ο Τζώρτζη Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η 35χρονη σύντροφός του οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί – στη συνέχεια – στο νοσοκομείο. Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συστηθεί στ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ανάρτηση από τη μητέρα του – «Μου λείπεις καρδιά μου»
Περίπου δύο εβδομάδες μετά το τραγικό τροχαίο στη Βούλα, όπου ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός τους έχασε τη ζωή του… Υπενθυμίζεται πως στις 13 Ιανουαρίου ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ... Περισσότερα
To άρθρο Τζώρτζης Μονογυιός: Νέα ανάρτηση από τη μητέρα του – «Μου λείπεις καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤζώρτζης Μονογυιός: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του - «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»
Η Ελένη Ξυδάκη έκανε μια νέα ανάρτηση για τον αδικαχομένο γιο της, Τζώρτζη ΜονογυιόΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤζώρτζης Μονογυιός: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του
Ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, βρήκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζώρτζης Μονογυιός: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδούλα μου»
Τζώρτζης Μονογυιός: Περίπου δύο εβδομάδες μετά το τραγικό τροχαίο στη Βούλα, όπου ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός τους έχασε τη ζωή του. Υπενθυμίζεται πως στις 13 Ιανουαρίου ο Τζώρτζης Μονογυιός,...
The post Τζώρτζης Μονογυιός: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδούλα μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου»
Σε βαθύ πένθος η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του επιχειρηματία, ο
To άρθρο Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Ήρθε ο χάρος και σε πήρε από κοντά μας»
Τι έγραψε στο facebook δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari
Διαβάστε το στο news.grΤζώρτζης Μονογυιός: “Ραγίζει καρδιές” το νέο μήνυμα της μητέρας του – «Μου λείπεις καρδιά μου»
Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε ένα φρικτό τροχαίο στη Βούλα με την ολοκαίνουρια Ferrari του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Δεκατρείς ημέρες μετά, η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του παιδιού της. Η ίδια σε μια συγκλονιστική ανάρτησή […]
Διαβάστε το στο irafina.gr