Φαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, η Covid σκοτώνει» λέει ύστερα από 9 μέρες βαριάς νοσηλείας με κορονοϊό

21:12 - 25/01/2022

Φαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, η Covid σκοτώνει» λέει ύστερα από 9 μέρες βαριάς νοσηλείας με κορονοϊό Ο Φαίδων Βόβολης βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της νόσου αφού η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου Νόσησε βαριά από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 9 μέρες στο Σισμανόγλειο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, η Covid σκοτώνει» – Τι του άφησε ο κορονοϊός

Ο Φαίδων Βόβολης, στον οποίο το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έχει επιβάλει 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος λόγω της αντιεμβολιαστικής δράσης του, βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της νόσου αφού η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο κ. Βόβολης είχε πρωτοστατήσει... The post Φαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, η Covid σκοτώνει» – Τι του άφησε ο κορονοϊός appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή