Φαίδων Βόβολης: «Ο κορονοϊός σκοτώνει, δεν είναι γριπούλα»
19:54 - 25/01/2022
«Δεν είμαι αυτός, που έχει πει ότι είναι μια γριπούλα, είναι κάτι παραπάνω σίγουρα», τόνισε ο Φαίδων Βόβολης, που κόλλησε κορονοϊό.Ο Φαίδων Βόβολης κόλλησε κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα για την πανδημία, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνη και πως ο ιός σκοτώνει. Ο γιατρός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων, της πανδημίας και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εφόσον κόλλησε τον ιό, τονίζει ότι ποτέ δεν αρνήθηκε, τόσο την ύπαρξη, όσο και την επικινδυνότητα του. Ο ίδιος ανέβασε video στο Facebook, όπου μίλησε με λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του, αναφέροντας ότι «εισήχθην στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για 9 μέρες. Η νόσος COVID εμένα με πήρε λίγο
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νόσησε ο Φαίδων Βόβολης και δηλώνει: «Δεν είπα ποτέ ότι η Covid είναι μια γριπούλα»
Η πνευμονία, που του προκάλεσε η COVID-19, τον οδήγησε στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες - «Η νόσος εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους» αναφέρει
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΦαίδων Βόβολης: Νόσησε σοβαρά από κοροναϊό και τώρα τα «γυρίζει» - «Δεν είναι γριπούλα, μπορεί να σκοτώσει»
Μάλιστα, νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες στο νοσοκομείο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΦαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, ο κορονοϊός σκοτώνει»
Η πολυήμερη απουσία του καρδιολόγου από τα social media είχε προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς φίλους τους. Λίγοι ήταν αυτοί, που γνώριζαν ότι ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο με συμπτώματα πνευμονίας αφού είχε νοσήσει από κοροναϊό, καθώς υπήρξε προσπάθεια να παραμείνει κρυφή η επιδείνωση της υγείας του. «Αγαπητές φίλες και φίλοι, επανέρχομαι μετά από 10 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίδων Βόβολης: «Δεν είναι γριπούλα, ο κορωνοϊός σκοτώνει»
Φαίδων Βόβολης: Ο γνωστός καρδιολόγος και αρνητής του κορωνοϊού τοποθετήθηκε για ακόμα μία φορά για την πανδημία, αλλάζοντας κάποια πράγματα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr