Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Χαμός με Παπαδάκη και τον δικηγόρο του κληρικού – «Φύγε αλητήριε» (βίντεο)

09:00 - 24/01/2022

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια. Σκοτώθηκε» με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον ιερό ναό στα Κάτω Πατήσια ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προκαλεί εδώ και ημέρες με ...

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

"Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση.

Διαβάστε το στο in.gr

Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση.

Διαβάστε το στο tovima

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης: Τι είπε ο δικηγόρος του ιερέα και τον εξόργισε – «Ντροπή σου, αλητήριε!» [βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια είπε πως ο ίδιος ο δημοσιογράφος κατηγορείται από πρώην συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση. Η σκηνή σπάνιας έντασης σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1. Ο δικηγόρος του ιερέα Ανδρέας... The post Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης: Τι είπε ο δικηγόρος του ιερέα και τον εξόργισε – «Ντροπή σου, αλητήριε!» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Χαμός με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του κληρικού – «Φύγε αλητήριε» (βίντεο)

«Σκοτώθηκε» με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον ιερό ναό στα Κάτω Πατήσια ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προκαλεί εδώ και ημέρες με την συμπεριφορά του, καθώς έχει βγει σε πολλές εκπομπές και οι απόψεις του ξεπερνούν αυτές της υπεράσπισης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη απολογία του 37χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης ο συνήγορος του παραιτήθηκε από το ρόλο του υπερασπιστή του ΚΟΑ με γραπτή ανακοίνωση του εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή.  Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος  […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα