Μανιτάρια σιτάκε: Τα πραγματικά οφέλη τους για την υγεία

21:24 - 23/01/2022

Τα μανιτάρια σιτάκε (Shiitake) είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στη μαγειρική για τη χαρακτηριστική αλμυρή γεύση τους, αλλά ξέρατε ότι έχουν, επίσης, μια σειρά από οφέλη για την υγεία; Εγγενή στην Ανατολική Ασία, τα μανιτάρια σιτάκε αναπτύσσονται σε δέντρα σκληρού ξύλου σε αποσύνθεση και έχουν χρώμα από καστανό ανοιχτό έως σκούρο καφέ. Έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο στη μαγειρική όσο και για ιατρικούς σκοπούς για πάνω από χίλια χρόνια, ενώ καλλιεργούνται, επίσης, σε δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, με το 83% όλων των μανιταριών σιτάκε παγκοσμίως να καλλιεργούνται στην Ιαπωνία. Μανιτάρια σιτάκε: Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική Πλούσια με βιταμίνες και μέταλλα, πωλούνται αποξηραμέν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

The Voice – Αγανάκτισε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Πάνο Μουζουράκη: «Πες ρε μ……»

Απευθείας από αύριο Δευτέρα η σιδηροδρομική σύνδεση Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο

Οι πρώτες μεταγραφές… Μοντεστό στον Ολυμπιακό – Μπακ που θα αφήσει πάγκο τον Ορτέγκα!

Τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο μνημόσυνο για τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη

Ο Νετανιάχου θα συνεχίσει την «αποφασιστική δράση κατά των Χούθι της Υεμένης»

Τετ α τετ του Χακάν Φιντάν με τον Αλ Γκολάνι στη Συρία