Μανιτάρια σιτάκε: Τα πραγματικά οφέλη τους για την υγεία

21:24 - 23/01/2022

Τα μανιτάρια σιτάκε (Shiitake) είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στη μαγειρική για τη χαρακτηριστική αλμυρή γεύση τους, αλλά ξέρατε ότι έχουν, επίσης, μια σειρά από οφέλη για την υγεία; Εγγενή στην Ανατολική Ασία, τα μανιτάρια σιτάκε αναπτύσσονται σε δέντρα σκληρού ξύλου σε αποσύνθεση και έχουν χρώμα από καστανό ανοιχτό έως σκούρο καφέ. Έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο στη μαγειρική όσο και για ιατρικούς σκοπούς για πάνω από χίλια χρόνια, ενώ καλλιεργούνται, επίσης, σε δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, με το 83% όλων των μανιταριών σιτάκε παγκοσμίως να καλλιεργούνται στην Ιαπωνία. Μανιτάρια σιτάκε: Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική Πλούσια με βιταμίνες και μέταλλα, πωλούνται αποξηραμέν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν