Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη

12:56 - 23/01/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου τού είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε στον αέρα με τον καλεσμένο της

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Διαβάστε το στο in.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;

Χαμογέλα και πάλι: Λύγισε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με καλεσμένο τον Τζώννυ Καλημέρη στην εκπομπή της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε «στον αέρα» μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη – «Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα» (vid)

«Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος της προβολής του βίντεο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκινημένη, του απάντησε: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας». Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε επίσης συγκινημένη: «Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα».

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να βγαίνει με τον κουμπάρο της Τζώνη Καλημέρη

Στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα ο κουμπάρος της Τζώνη Καλημέρης και η παρουσιάστρια θέλησε To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να βγαίνει με τον κουμπάρο της Τζώνη Καλημέρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;

Χαμογέλα και πάλι: Λύγισε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με καλεσμένο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δείτε τι έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου τού είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του, με την ίδια να συγκινείται στο τέλος. «Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»