Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη
12:56 - 23/01/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου τού είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε στον αέρα με τον καλεσμένο της
Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Διαβάστε το στο in.grΣίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;
Χαμογέλα και πάλι: Λύγισε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με καλεσμένο τον Τζώννυ Καλημέρη στην εκπομπή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε «στον αέρα» μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη – «Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα» (vid)
«Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά το τέλος της προβολής του βίντεο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκινημένη, του απάντησε: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας». Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε επίσης συγκινημένη: «Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα».
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να βγαίνει με τον κουμπάρο της Τζώνη Καλημέρη
Στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα ο κουμπάρος της Τζώνη Καλημέρης και η παρουσιάστρια θέλησε
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να βγαίνει με τον κουμπάρο της Τζώνη Καλημέρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα η παρουσιάστρια - Τι συνέβη;
Χαμογέλα και πάλι: Λύγισε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου με καλεσμένο…
Διαβάστε το στο onsports.grΣίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη
Δείτε τι έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης. Η Σίσσυ Χρηστίδου τού είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή και την καριέρα του, με την ίδια να συγκινείται στο τέλος. «Ωραίος τύπος!», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης μετά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα του Mega μπροστά στον Τζώνη Καλημέρη
Σίσσυ Χρηστίδου: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας».
Διαβάστε το στο pagenews.gr