Τέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του»

12:00 - 23/01/2022

Για τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού, απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στους ρεπόρτερ των […] The post Τέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τέτα Καμπουρέλη για τον σύζυγό της: Έχουμε παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του

«Πλέον νιώθω δυνατή και είμαι πολύ καλά», λέει η Τέτα Καμπουρέλη. Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε μπροστά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού. «Πάντα λείπει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ ωραία γιατί μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις ... Περισσότερα To άρθρο Η Τέτα Καμπουρέλη για τον σύζυγό της: Έχουμε παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε»

Για το πως είναι η σχέση της σήμερα με τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε»

Για το πως είναι η σχέση της σήμερα με τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού, απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Πάντα λείπει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ ωραία γιατί μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις καλές στιγμές και τις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του» (video)

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις καλές στιγμές και τις άσχημες στιγμές»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»