Τέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του»
12:00 - 23/01/2022
Για τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού, απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στους ρεπόρτερ των […]
The post Τέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Τέτα Καμπουρέλη για τον σύζυγό της: Έχουμε παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του
«Πλέον νιώθω δυνατή και είμαι πολύ καλά», λέει η Τέτα Καμπουρέλη. Η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε μπροστά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού. «Πάντα λείπει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ ωραία γιατί μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις ... Περισσότερα
To άρθρο Η Τέτα Καμπουρέλη για τον σύζυγό της: Έχουμε παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε»
Για το πως είναι η σχέση της σήμερα με τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και
To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤέτα Καμπουρέλη: «Έχω παιδιά με τον σύζυγό μου και πρέπει να μιλάμε»
Για το πως είναι η σχέση της σήμερα με τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τα show χορού και τραγουδιού, απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Πάντα λείπει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ ωραία γιατί μπαίνει στα σπίτια των ανθρώπων. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις καλές στιγμές και τις […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤέτα Καμπουρέλη: «Με τον σύζυγο έχω παιδιά και πρέπει να μιλάω μαζί του» (video)
«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις καλές στιγμές και τις άσχημες στιγμές»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr