ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Θα έκανα το 2019 τατουάζ στο σώμα μου!” video

20:48 - 31/12/2019

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά μία ιστορική χρονιά κατά την οποία κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, επιστρέφοντας στο θρόνο του πρωταθλητή μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ περιέγραψε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, πόσο καλό ήταν το 2019. To άρθρο ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Θα έκανα το 2019 τατουάζ στο σώμα μου!” video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Θα έκανα το 2019 τατουάζ στο σώμα μου.” video

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά μία ιστορική χρονιά κατά την οποία κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, επιστρέφοντας στο θρόνο του πρωταθλητή μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ περιέγραψε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, πόσο καλό ήταν το 2019. Με το 2020 να απέχει πλέον λίγες ώρες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ “ανέβασε” στα social […] The post ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ: “Θα έκανα το 2019 τατουάζ στο σώμα μου.” video appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναθεωρεί τη στρατηγική της κυβέρνησης – Μετωπική με το ΠΑΣΟΚ

Υπουργείο Ενέργειας: Τι δεν αλλάζει στο μοντέλο της αγοράς ρεύματος και τι μπορεί να διορθωθεί

Τα κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει ο Φάμελλος – Μοιράζει ρόλους και περιμένει τις επιλογές Πολάκη

Η νέα τακτική Ανδρουλάκη: Θα απαντά ο ίδιος στο Μητσοτάκη - Η θερμή χειραψία με Κασσιμάτη

Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Καιρός αύριο: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με ανέμους που θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο