Νικολέττα Ράλλη: «Είχαν χακάρει το κινητό μου και είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό»
17:56 - 22/01/2022
Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της, Αυτό είναι Σαββατοκύριακο
To άρθρο Νικολέττα Ράλλη: «Είχαν χακάρει το κινητό μου και είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε ότι της χάκαραν το κινητό και πήραν φωτογραφίες της
Η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σήμερα σε μία αποκάλυψη, με αφορμή τις υποθέσεις εκδικητικής πορνογραφίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
Το άρθρο Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε ότι της χάκαραν το κινητό και πήραν φωτογραφίες της εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑπίστετη αποκάλυψη από την Νικολέττα Ράλλη: «Μου χάκαραν το κινητό και πήραν φωτογραφικό υλικό»
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Νικολέττα Ράλλη στον «αέρα» της εκπομπής της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με αφορμή τα social media και τα όσα είπε η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη. Η παρουσιάστρια ανέφερε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν και η ίδια έχει πέσει θύμα χάκερ. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει […]
The post Απίστετη αποκάλυψη από την Νικολέττα Ράλλη: «Μου χάκαραν το κινητό και πήραν φωτογραφικό υλικό» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr