Μυρτώ Αλικάκη: «Ήταν ένα σοκ, όταν προβλήθηκε αυτή η σειρά έχασα την ιδιωτικότητά μου»
01:10 - 22/01/2022
Την Μυρτώ Αλικάκη φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark, Η ηθοποιός έκανε αναδρομή στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Ήταν ένα σοκ, όταν προβλήθηκε αυτή η σειρά έχασα την ιδιωτικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: Όταν προβλήθηκε αυτή η σειρά έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου
Την Μυρτώ Αλικάκη φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark. Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός και στο πώς η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στο θέατρο έχει αναλάβει και τον ρόλο της καθηγήτριας νέων ηθοποιών σε δραματική σχολή, κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα. «Είναι υπέροχος ο ρόλος της καθηγήτριας. Τα πρώτα δύο χρόνια μου ήταν πολύ αγχωτικό και ενώ δεν αγχώνομαι ποτέ όταν έχω την ευθύνη άλλων αγχώνομαι. Δεν είμαι αυστηρή πιστεύω ότι όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο είναι μία ενήλικη επιλογή, πληρώνουν δίδακτρα άρα δεν έχω λόγο να είμαι αυστηρή και είναι ένα ξεκαθάρισμα π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜυρτώ Αλικάκη: Όταν προβλήθηκε Η “Αναστασία”έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου
Η Μυρτώ Αλικάκη φιλοξένησε το βράδυ της Παρασκευής (21/1) ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark. Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός και στο πώς η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Αναστασία» και […]
Διαβάστε το στο dete.grΜυρτώ Αλικάκη: "Ήταν ένα σοκ, όταν προβλήθηκε αυτή η σειρά έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου"
"Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμια επαφή τι impact μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr