Κατερίνα Γερονικολού: «Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα»
17:58 - 21/01/2022
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Στούντιο […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα
Έκπληξη προκάλεσε η Κατερίνα Γερονικολού για την μακάβρια σκηνή. Την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι ηθοποιοί μίλησαν για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν με τίτλο «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» ενώ η Κατερίνα Γερονικολού “τάραξε” τους παρουσιαστές όταν μίλησε για μια ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Γερονικολού: Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα
Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν, «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/01). Το ζευγάρι μίλησε για την συγκατοίκησή του, το πρώτο τους ραντεβού, ενώ η ηθοποιός εξιστόρησε και ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς. «Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού. «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Γερονικολού: Όταν μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα - ΒΙΝΤΕΟ
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής.
Διαβάστε το στο real.gr