Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κουράσατε ρε μάγκες του πληκτρολογίου – Σας λυπάμαι

15:38 - 21/01/2022

Έξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με μηνύματα που έλαβε στα social media από ανθρώπους που την κατηγορούν ότι κρύβεται και συγκαλύπτει τους ενόχους της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Η influencer έξαλλη τα βάζει με τους «ψευτόμαγκες» όπως τους αποκαλεί που «σπαμάρουν τους influencers στα μηνύματα με απειλές και βρισιές, τους παρουσιαστές» και αναρωτιέται «Ρε μάγκες, και οι πολιτικοί μας ξέρετε έχουν instagram, γιατί δε στέλνετε σε εκείνους; Φοβάστε;». Αναλυτικά όσα λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε σειρά stories στο Instagram:  «Καλημέρα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά όπως και για το αν είναι καλά η γιαγιά μου. Έχω λάβει κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κουράσατε ρε μάγκες του πληκτρολογίου. Κουράσατε!»

Το μοντέλο δεν μάσησε τα λόγια του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Γκέδες των… 102 εκατ. για Ολυμπιακό – Δανεικός Φορτούνης και επιθετικός!

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

«Τελικά αποστάτης γεννιέσαι. δεν γίνεσαι» έγραψε η Φωτεινή Πιπιλή για τον Αντώνη Σαμαρά

3+1 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός – Απόφαση Βιτόρια για Μαξ και Μάγκνουσον

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο όπου έμεναν οικογένειες εκτοπισμένων στη Γάζα

Λήξη συναγερμού στο Παρίσι: Απελευθερώθηκαν οι όμηροι από το εστιατόριο – Συνελήφθη ο δράστης