Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Eξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο twitter

15:00 - 21/01/2022

Εκτός twitter παραμένει τις τελευταίες ώρες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αφού ο προσωπικός του λογαριασμός βρίσκεται σε To άρθρο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Eξαφανίστηκε ο λογαριασμός του στο twitter δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τον νέο λογαριασμό του

Δείτε το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από τον νέο του λογαριασμό...

Διαβάστε το στο Zougla

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Έριξαν» τον λογαριασμό του στο Twitter – Η πρώτη του ανάρτηση από το νέο του προφίλ

Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο λογαριασμός στο Twitter «έπεσε». Όπως φαίνεται το προφίλ του βρίσκεται σε αναστολή εδώ και κάποιες ώρες. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είχε κάνει κάποιο σχόλιο ούτε έχει ενημερώσει για το προφίλ του, όμως όπως φαίνεται ο δημοσιογράφος δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό όπου έκανε και την πρώτη […] The post Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Έριξαν» τον λογαριασμό του στο Twitter – Η πρώτη του ανάρτηση από το νέο του προφίλ appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»