Ανακοινώθηκε η κλήση του Τζέγκο (pic)

09:52 - 21/01/2022

Επισημοποιήθηκε η κλήση του Τζέιμς Τζέγκο στην Εθνική Αυστραλίας και παράλληλα η απουσία του από προσεχή παιχνίδια του Άρη, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά το ματς με τη Λαμία, ο 30χρονος μέσος θα αναχωρήσει για την πατρίδα του και για αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα τα Καγκουρό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ

Άσχημα είναι τα νέα για τον θρύλο της μπάλας Πελέ, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. The post Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου κάνει χημειοθεραπείες για τον όγκο που είχε βρεθεί στο παχύ έντερο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το «μαύρο διαμάντι» είναι σε δύσκολη κατάσταση, με την υγεία του να παρουσιάζει επιδείνωση. Οι τελευταίες εξετάσεις δείχνουν ότι ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση και βρέθηκαν αρκετοί όγκοι. Η κατάσταση του Πελέ είναι κρίσιμη, […] Το άρθρο Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ

Άσχημα είναι τα νέα για τον θρύλο της μπάλας Πελέ, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου κάνει χημειοθεραπείες για τον όγκο που είχε βρεθεί στο παχύ έντερο. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το «μαύρο διαμάντι» είναι σε δύσκολη κατάσταση, με […] The post Επιδεινώθηκε η υγεία του Πελέ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»