Survivor: «Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου»

20:14 - 20/01/2022

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη και μίλησε για την εμπειρία του στο […] The post Survivor: «Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την εμπειρία του στο Survivor. Στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε στο Survivor λόγω του Βαλάντη αλλά και γενικότερα των συνθηκών. Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για τη ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου

Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για τη ένταση που φέρνει η συμβίωση με διαφορετικούς χαρακτήρες; Δεν περίμενα να με επηρεάσει τόσο πολύ! Αν και έχω δεχτεί συχνά και στο παρελθόν ακραίες συμπεριφορές από συναδέλφους μου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου. Ελπίζω να μην είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: «Ο Βαλάντης με ώθησε στα όριά μου»

“Ελπίζω να μην είναι ο χαρακτήρας του αυτός που έχει δείξει στο παιχνίδι…” Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και την ένταση που δημιουργούσε ο Βαλάντης. Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για τη ένταση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»