Μαρία Ιωαννίδου: «Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου»

14:38 - 20/01/2022

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ελένης Μουστάκη, στο Mega Καλημέρα και μερικές από τις απαντήσεις της […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ελένης Μουστάκη, στο Mega Καλημέρα και μερικές από τις απαντήσεις της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω να σας […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν αδερφή μου»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στο «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν αδερφή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρότερη αδερφή μου"

"Mε τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Με τη Ναταλία Γερμανού ήταν σαν μικρή αδελφή μου – Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας

«Από τη φωτογράφιση στο Playboy κέρδισα όσα αξίζει το μισό μου σπίτι. Έβαλα άλλα τόσα και το αγόρασα», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου"

"Για τη φωτογράφιση στο Playboy πήρα πάνω από μισό σπίτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη Ναταλία! Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή»

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη Ναταλία! Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή» «Βοηθήσει πάρα πολύ τη Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατέρα της» Μία από τις απώλειες που έχουν στοιχήσει στη Μαρία Ιωαννίδου, είναι εκείνη του Φρέντυ Γερμανού, καθώς ήταν ο έρωτας της ζωής της. Για την σχέση που έχει με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»