Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά»

12:44 - 20/01/2022

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, περίπου ένα χρόνο μετά την προσωπική εξομολόγησή του στην Φαίη Σκορδά στο πλαίσιο του #metoo, ξαναβρέθηκε στο […] The post Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μοθωναίος: Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά

Ο Δημήτρης Μοθωναίος πριν από έναν χρόνο, συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τη Φαίη Σκορδά. Υπενθυμίζεται, πως ο Δημήτρης Μοθωναίος, είχε επιλέξει να ανοίξει την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά και εκείνη εμπιστεύτηκε ώστε να της μιλήσει και να αποκαλύψει τα όσα φριχτά βίωσε. Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να μάθει, αν η σχέση του ηθοποιού με τη μητέρα του άλλαξε μετά τη δημοσιοποίηση της σεξουαλικής κακοποίησης. «Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά για να το καταλάβει με ένα τρόπο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να ακούσει πολύ δυνατά για τη κακοποίησή μου»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, περίπου ένα χρόνο μετά την προσωπική εξομολόγησή του στην Φαίη Σκορδά στο πλαίσιο του #metoo, ξαναβρέθηκε στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να ακούσει πολύ δυνατά για τη κακοποίησή μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Μοθωναίος: "Έχω την αίσθηση ότι και η μητέρα μου χρειάστηκε να το ακούσει πολύ δυνατά"

"Eίναι μια πολύ ρομαντική ψυχή που δεν μπορούσε να διανοηθεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»