Βιασμός 24χρονης: Έρευνες για διεθνές κύκλωμα - Το νέο μήνυμα της Γεωργίας και οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων
11:08 - 20/01/2022
Η γενναία απόφαση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα να μιλήσει on camera για όσα δραματικά έζησε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού.Με σθένος και δύναμη ψυχής η Γεωργία Μπίκα αποκάλυψε με συνέντευξή της όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν, όπως καταγγέλλει, μην έχοντας τις αισθήσεις της έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 2 άτομα. Μία μέρα μετά η 24χρονη, μέσω του δικηγόρου της, στέλνει νέο μήνυμα στο οποίο ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν. «Η Γεωργία σάς ευχαριστεί πάρα πολύ, εγώ σας υπερευχαριστώ διότι η έκκλησή μου βρήκε ανταπόκριση και είμαι σε θέση ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει καρπ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βιασμός 24χρονης: Τα μεγάλα κενά και οι αντιφάσεις που "καίνε" τους εμπλεκόμενους
Σημαντικά κενά προκύπτουν από τις καταθέσεις των ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην καταγγελία της 24χρονης για τον ομαδικό βιασμό της.
Διαβάστε το στο thetoc.gr